fbpx

Synergie boterham met gerookt vlees, geitenkaas, tuinkers en paprika-tapenade

Ingrediënten

8 sneetjes Synergie-brood • 4 sneetjes gerookt paardenvlees, flinterdun gesneden • 1 bakje tuinkers • 2 rode paprika’s • ½ rolletje geitenkaas met korst • 1 el olijfolie • peper en zout

Bereidingswijze
Snijd de geitenkaas in hele dunne schijfjes. Verwarm de oven voor op 200 °C.  Verwijder het kroontje van de paprika’s, snijd in 4 stukken, verwijder de pitjes en leg ze met de schil naar de bovenkant op de bakplaat.  Rooster de paprika’s gaar en tot dat de schil zwart geblakerd is.  Haal de paprika’s uit de oven, doe ze in een afgesloten plastic zakje en laat afkoelen.  Je kan de zwartgeblakerde schil daarna gemakkelijk verwijderen.  Mix de paprika’s met een mixer fijn tot een puree en kruid met peper en zout. Beleg een sneetje met gerookt paardenvlees, smeer daarop de paprikatapenade en schik daarop de geitenkaas.  Kruid met peper en zout en schik er wat tuinkers op.  Leg het andere sneetje er bovenop

 

4 pers. / 15 minuten

Humus met zongedroogde tomaatjesToast met Tofoe