fbpx

Synergie is méér dan energie !

Samenstelling van de Synergie-mix

De Synergie-mix is uiterst zorgvuldig samengesteld om je energiepeil hoog te houden met een lange verzadigingstijd.
De hoofdrolspeler van de Synergie-mix is het gemakkelijk verteerbare graan spelt in combinatie met pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad en de chiavariant.


belangrijkste troef
het is lekker!

Weet wat je eet

De 2 varianten: Synergie Original en Synergie Chia zijn gelijkwaardig qua voedingsstoffen. Het is enkel de textuur die verschilt. Jonge ouders vinden de CHiA variant een ideaal startersbrood voor hun kleintjes wegens de zeer fijnere structuur van chiazaad en de lichtere kleur van het brood. SYNERGIE ORIGINAL bevat spelt, lijnzaad, pompoenpitten en zonnebloempitten. SYNERGIE CHIA bevat spelt, lijnzaad en chia.

Weet waarom je Synergie eet

agnieszka-boeske-354851-unsplash

Het Synergie-brood bevat een hoog vezelgehalte en lijnzaad waar je darmen om zullen juichen wegens de reinigende werking en het voorkomen van obstipatie. ( 7,1 gram per 100gram)

jakob-owens-209002-unsplash

Het Synergie-brood geeft je met minder brood een langdurig verzadigd gevoel. Dit betekent voor jou méér energie om je doelen waar te maken en minder kcal die kunnen worden omgezet tot vet.

gardie-design-social-media-marketing-563667-unsplash

Het Synergie-brood nodigt uit tot kauwen wat echt de bedoeling is. De vertering van koolhydraten begint (in tegenstelling tot eiwitten en vetten) al in de mond. Er is maximale aandacht besteed aan de textuur van de 2 Synergievarianten.

erik-jan-leusink-124268-unsplash

Het Synergie-brood veroorzaakt geen pieken in je bloedsuikerspiegel vanwege de trage koolhydraten, het hoog vezelgehalte en de goede vetten via de zaden en pitten.

Marc

Het Synergie-brood is ook ideaal voor sportmensen wegens comfortabele vertering.

foto-16

Het Synergie-brood combineert goed met groenten door zijn zachte en nootachtige smaak. Het is makkelijk mee te nemen.

Een goed gevoel begint met
een goede gezondheid !

Vind je Synergie-bakker in de buurt