fbpx

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar masteropleiding in de bewegingswetenschappen, heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat.
Zij is in Antwerpen (Zurenborg) grootgebracht in een boekenwinkel waar ze reeds jong de schrijversmicrobe had te pakken. In 2007 ging ze in quarantaine om haar gedachtegoed uit te schrijven. Ze heeft ondertussen 16 bestsellers op haar naam staan en reeds 1 miljoen boeken verkocht in België. Haar enthousiaste en energieke stijl werd opgemerkt door televisieproducers en zo werd ze ook een bekende Tv-coach in Vlaanderen. Je bent wat je eet, Back in weddingshape en andere programma’s kenden enorme bijval bij het publiek. Anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen is de rode draad en zingeving van haar werk. Ze toerde door Vlaanderen en begeesterde ze in diverse uitverkochte theaters haar publiek met een 3 uur durende coachshow “Sonja Bruist”. Ze is een veelgevraagd keynote speaker voor bedrijven en geïnteresseerden. Haar presentaties zijn no nonsense, speels en heel enthousiasmerend met een originele gereedschapskist vol met bruikbare tools.

sonja-kimpen

Een gezonde levensstijl
voor iedereen haalbaar maken:
dàt is haar doel!

Haar no-nonsense benadering én de wil om de achterliggende inzichten op een duidelijke enthousiaste manier over te brengen zorgen ervoor dat Sonja regelmatig gevraagd wordt om inspirerende presentaties te geven voor bedrijven en organisaties in verband met gezonde levensstijl.

Een greep uit deze bedrijven:
Syntra, Forever Living Products, Maasmechelen Shopping Village, Actueel Denken, Fortis, Gemeente Ranst, IWT, Technopolis, Carl Van De Velde, …