fbpx

De geboorte van Synergie-brood

Sonja’s zoektocht naar kwaliteitsbrood

Tijdens het schrijven van mijn tweede boek ‘Gezond eten, makkelijker dan je denkt!’ heb ik mij volledig verdiept in wat voeding met je lichaam doet en de ontegensprekelijke invloed ervan op je gedrag, je fit voelen én je slanke lijn.
Langs de andere kant heb ik gemiddeld voor mezelf,  voor ons gezin en nu ook voor mijn kleinzoon  toch al méér dan  100.000-tal boterhammetjes klaargemaakt. Brood is nu eenmaal heel gemakkelijk voor je lunchpakket of als tussendoortje.

Toch was ik 10 jaar geleden heel ontevreden over het brood dat ik in de gemiddelde bakker kon vinden. Of men wist niet wat erin zat of het smaakte niet goed.

Uit frustratie ging ik zelf aan de slag samen met de gerenommeerde firma IREKS, een wereldspeler op het gebied van brood-
grondstoffen.

Een jaar zijn we bezig geweest met het uitproberen van tientallen baksels, met aanpassen, met verbeteren. Na veel research, vloeken en proeven zijn we uiteindelijk tot een oergezonde samenstelling gekomen.

Als niet-bakker zijnde ben ik toch fier dat ik met professionals de knowhow van het menselijke lichaam heb kunnen samenbrengen met de knowhow van een wereldfirma om de beste granenmixen te maken.
Het werd een unieke Synergie met IREKS en 1.500 ambachtelijke bakkers in België.

Brood bakken is een ambacht, daarom wordt het reeds 10 jaar te koop aangeboden bij kwaliteitsbakkers. Een beroep om trots op te zijn. Want de kwaliteit van de bakkerswaren hier in België zijn in weinig landen geëvenaard.

Ondertussen viert Synergie haar 10-jarig bestaan. Het staat op nummer één als best verkocht merkenbrood in Europa

Dankbaar voor de vele fijne complimenten
over het SYNERGIE brood

Ik mis het Synergiebrood écht op vakantie!
Mijn darmen werken niet naar behoren als ik geen Synergiebrood eet.
Mijn kinderen zijn zot van Synergiebrood.
Synergiebrood blijft tenminste vers én goed smaken!
Ik ben alleen en vries het Synergiebrood in. Ik ontvries elke avond 3 sneetjes voor het ontbijt.
Het smaakt heerlijk vers.